+47 22 44 62 22
post@visumexpress.no

VISUM TIL NIGERIA

Norske borgere har visumplikt ved innreise til Nigeria.
Det er nødvendig å søke om visum før avreise.

Hvordan søker man visum til Nigeria i 2024?

Er det mulig å få visum til Nigeria nå?

Norske statsborgere må ha visum til Nigeria. Dette bør gjøres i god tid før avreise. Visum kan ikke anskaffes ved ankomst til Nigeria. Visum kan søkes ved nigerianske utenriksstasjoner, den nærmeste for Norge er Nigerias ambassade i Stockholm.

Hvor lang tid tar det å behandle en visumsøknad til Nigeria?

    • Normal behandling: 14 arbeidsdager fra søknad er innlevert til ambassaden.
    • Ekspress behandling: 7 arbeidsdager fra søknad er innlevert til ambassaden.

For å unngå forsinkelser og ulemper vil vi sørge for at søknadsskjemaet ditt er riktig fylt ut og støttedokumenter er utarbeidet før du leverer søknadsdokumentene dine på ambassaden.

Når bør jeg begynne å søke om et visum til Nigeria?

Det anbefales at du starter visumsøknadsprosessen til Nigeria i god tid før planlagt reisedato. Ambassadens behandlingstid for visumsøknader er vanligvis rundt 14 arbeidsdager. Derfor bør du ideelt sett begynne søknaden minst 1 måned før planlagt avreisedato. Dette gir deg tilstrekkelig tid til å fullføre søknadsprosessen, innhente nødvendig dokumentasjon og håndtere eventuelle uventede situasjoner som kan oppstå underveis.

Å starte tidlig gir deg også rom for eventuelle justeringer eller tilleggsdokumenter som ambassaden kan kreve. Dette vil bidra til å sikre en jevn og stressfri visumsøknadsprosess, slik at du kan fokusere på din kommende reise til Nigeria.

Hva trenger jeg for å søke om visum til Nigeria?

Alle, uavhengig av reisemålet, må sende inn disse dokumentene når de søker om visum til Kina:

  • Pass i orignal
  • Passfoto
  • Søknadsskjema
  • Sertifikat for Gulfeber Vaksinering

For mer informasjon om visumkravene for de ulike typene visum, se våre relevante nettsider, vi har gitt lenker nedenfor:

0

Handlekurven din