98 47 88 87
post@visumexpress.no

Humanitærsvisum til Russland

Visumexpress > Russland > Humanitærsvisum til Russland

Antall innreiser

Behandlingstid på ambassaden

Vær oppmerksom på eventuelt stengte dager hos konsulatet som kan påvirke søknaden din.
  • . Normal behandling: 8-10 arbeidsdager fra søknad er innlevert til ambassaden.
  • . Visumexpert gjør vårt ytterste for å levere ferdig kontrollerte søknader til konsulatet samme dag de blir mottatt (dersom mottatt på vårt kontor før kl.10).

Behandlingstid på ambassaden

  • . Normal behandling: 8-10 arbeidsdager fra søknad er innlevert til ambassaden.
  • . Visumexpert gjør vårt ytterste for å levere ferdig kontrollerte søknader til konsulatet samme dag de blir mottatt (dersom mottatt på vårt kontor før kl.10).

Utenlandske statsborgere

Utenlandske statsborgere må legge ved kopi av bostedsattest eller oppholdstillatelse OG et brev fra arbeidsgiver/skolen som bekrefter at søkeren arbeider/studerer i Norge

Tidligere russiske statsborgere

Tidligere russiske statsborgere må legge ved bekreftelse på at man har sagt I fra seg det russiske statsborgerskapet sitt. Konsulatet vil ikke godkjenne visum for tidligere statsborgere som ikke kan fremvise en slik bekreftelse.

Tidligere statsborgere av Sovjetunionen eller Ukraina

Tidligere statsborgere av Sovjetunionen eller Ukraina: Hvis du er født i en stat under den tidligere Sovjetunionen, eller i Ukraina, må du legge ved kopi av tidligere Sovjet- eller Ukrainsk pass, samt et brev som bekrefter tidspunktet du immigrerte til Norge.

2 innreiser til Russland

Det er kun forretningsvisum som tillater 2 innreiser til Russland. Vi kan ordne de nødevendige dokumenter for de aller fleste typer visum til Russland.

VERKTØYKALKULATOR:

Beregn av gebyr før du søker
Humanitær
Visumsenterets gebyr(Enkel)
kr 300
Basic Servicepakke
kr 1590
Total

Summary

Humanitærsvisum til Russland

Trinn 1

Fyll ut vårt online bestillingsskjema.

Sjekk visumkrav og fyll ut vårt online bestillingsskjema.

Trinn 2

Samler dokumentasjon

Følg disse instruksjonene for å sikre at du sender inn en fullstendig visumsøknad

Pass i orignal

  • Pass må være gyldig i minst 6 måneder
  • Pass med sprekker eller skader kan avvises ved ambassaden eller ankomst i landet.
  • Det må være minst 2 hele, ubrukte, motstående sider inn i passet.

Passfoto

Du må legge ved et passfoto for å få visum. Du kan gjerne ta bilde selv med et mobilkamera mot en hvit vegg og laste opp bildet ditt her. Vi printer ut bildet for deg i riktig format.

Søknadsskjema

Utfylt og signert søknadsskjema: OBS! Velg Visa Application Center Interlink Service (OSLO) i Select the location where you will be applying for your visa

Kopi av reiseforsikringsbevis

Dette er nødvendig for alle som søker visum til Russland. Det må stå navn på søkeren, utløpsdato og vise at personen er forsikret under hele oppholdet i Russland.

Invitasjon fra Russland

Dette er nødvendig for alle som søker humanitærsvisum til Russland. Visumexpert kan hjelpe med å skaffe slike invitasjoner gjennom våre autoriserte samarbeidspartnere i Russland.

Ta gjerne konakt dersom du ønsker å bestille denne tjenesten

Hvis du har ordnet med invitasjon selv, er det viktig at du sender oss denne i original. Kopier er ikke akseptert av konsulatet.

Trinn 3

Motta bekreftelse og faktura fra oss etter søknaden blir godkjent.

Trinn 4

Motta visum

På grunn av omikron-varianten har Russland innført innreiserestriksjoner fra Sør-Afrika, Botswana, Lesotho, Namibia, Zimbabwe, Mosambik, Madagaskar, Tanzania, Hongkong, og Eswatini fra og med 28. november 2021.  Ikke-russiske borgere som bor i eller har besøkt disse landene de siste ti dagene har forbud mot innreise i Russland.

Ikke-russiske borgere som reiser inn til Russland eller gjennom Russland via transit må ta en PCR-test for covid-19. Denne testen kan ikke være eldre enn 48 timer før ankomst i Russland, og gjelder også for barn i alle aldre. Se mer informasjon på Aeroflot sine nettsider.

Ikke-russiske borgere som kommer fra Kina, Israel, Storbritannia eller Irland må ta en hurtigtest for covid-19.

Flyforbudet mellom Russland og Tanzania blir forlenget frem til 1. februar 2022.

0

Your Cart