Kjære reisende,

Fra 1. januar 2024 har Kenya implementert et nytt system for Elektronisk Reiseautorisasjon (ETA), som erstatter det tidligere Kenya eVisa. Det er viktig for reisende som planlegger å besøke Kenya å forstå denne endringen.

Hva er Kenya ETA?

Kenya ETA er nå et obligatorisk krav for alle reisende som skal til Kenya. Dette nye systemet tillater et opphold på opptil 90 dager og er gyldig for én enkelt innreise. Unntak gjelder for kenyanske statsborgere og reisende fra medlemslandene i Østafrikanske Fellesskapet (EAC), inkludert Den demokratiske republikken Kongo, Den føderale republikken Somalia, Republikkene Burundi, Rwanda, Sør-Sudan og Uganda, samt Den forente republikken Tanzania.

Hva kan du gjøre med en ETA?

  • Delta i turistaktiviteter
  • Besøke familie
  • Deltar i forretningsarrangementer

For å sikre at dine reiseplaner går sømløst, tilbyr Visumexpress profesjonelle tjenester for søknad om Kenya ETA. Vårt team vil veilede deg gjennom hele søknadsprosessen, og sikre en smidig og feilfri innsending, slik at din reise til Kenya blir problemfri.

For mer informasjon, besøk vår nettside eller kontakt oss direkte. Vi ser frem til å hjelpe deg med å låse opp Kenyas fantastiske landskap og rike kultur.

Ønsker deg en behagelig reise!

Visumexpress AS

+47 22 44 6222

post@visumexpress.no