Kjære respekterte kunder,

Vi håper denne meldingen finner deg i god helse og høyt mot som du forbereder deg til din kommende reise til Kina. Det er vår høyeste prioritet å sikre en sømløs visumsøknadsprosess for deg. I denne forbindelse ønsker vi å informere deg om viktig informasjon angående det kinesiske visumsenterets ferieplan.
Ferieperiode: 29. september til 6. oktober

I løpet av denne angitte perioden vil det kinesiske visumsenteret være midlertidig stengt i forbindelse med feiringen av Midthøstfesten og nasjonaldagen i Kina. Mens de tar en velfortjent pause, kan du være trygg på at vi forblir fullstendig engasjert i å imøtekomme dine akutte eller hastende visumsøknadsbehov.

Dersom dine reiseplaner sammenfaller med det kinesiske visumsenterets ferieperiode, oppfordrer vi deg på det sterkeste til å kontakte oss umiddelbart. Vi er forpliktet til å sikre at din visumsøknad mottar den mest omfattende oppfølgingen og blir behandlet grundig, både før og etter ferieperioden.

Her er hvordan vi kan hjelpe deg i løpet av denne perioden:

  • Ekspressvisumtjenester: For de som trenger raskere visumbehandlingstid, tilbyr vi ekspress tjenester for å imøtekomme dine reisedeadlines.
  • Personlig veiledning: Vårt erfarne team står klare til å gi omfattende veiledning og støtte gjennom hele søknadsprosessen.

Dine reiseplaner har førsteprioritet for oss, og vi er fast bestemt på å levere en problemfri visumsøknadsopplevelse. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, nøl ikke med å kontakte oss så snart som mulig.

Vi uttrykker vår oppriktige takknemlighet for at du har valgt våre visumtjenester, og vi ser frem til muligheten til å bistå deg med din visumsøknad for Kina.

Med vennlig hilsen,
Visumexpress AS
www.visumexpress.no
post@visumexpress.no